Καλώς ωρίσατε, Benvenuto, Welcome, Willkommen, Welkom Bienvenue, Bienvenido, Bem vindo, Добро, Hoşgeldiniz

ταινία ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΣ


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΣ -FIREPROOF


Μια εξαιρετική χριστιανική ταινία. Ο Kέλεμπ Χολτ είναι ένας πυροσβέστης που αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα. Ενώ σώζει καθημερινά ανθρώπινες ζωές αδυνατεί να σώσει τον γάμο του. Μια έξυπνη ειρωνία από τον σεναριογράφο, που συναντάται όχι σπάνια στην καθημερινή ζωή. Αποφασίζει να χωρίσει, όμως, ο πατέρας του τον προκαλεί να δώσει στο γάμο του μια τελευταία ευκαιρία. Του λέει πως και ο ίδιος είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. Του δίνει ένα ημερολόγιο και του λέει να κάνει κάθε μέρα, ό,τι γράφεται σ' αυτό. «Είναι 40 μέρες», του λέει, «κάνε μια προσπάθεια». Ο Κέλεμπ αποφασίζει να το κάνει. Στην πορεία έρχεται σε επαφή με τον λόγο του Θεού, γνωρίζει τον Χριστό. Στη συνέχεια…
 
Οι παραγωγοί δήλωσαν πως ήθελαν να δημιουργήσουν μια ταινία που να είναι εστιασμένη στην οικογένεια. « Η οικογένεια δέχεται επίθεση στην Αμερική και αισθανθήκαμε πως έπρεπε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό », δήλωσαν.

Η ταινία επεξεργάζεται τέλεια το θέμα. Δείχνει πώς με πρακτικούς τρόπους, με ανθρώπινα μέσα και προσπάθειες μπορεί να ενισχυθεί η σχέση των δύο συζύγων. Αλλά δεν περιορίζεται μόνο σ’ αυτό. Δείχνει ποιός είναι Αυτός που μπορεί να ενώσει τους δύο συζύγους. Ποιος είναι Αυτός που με την Χάρη Του ευλογεί την οικογένεια.
Ο πρωταγωνιστής συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αποκαταστήσει την σχέση του με την σύζυγό του αν δεν αποκαταστήσει την δική του σχέση με τον Θεό.